bouwrecht advocaat den haag

Bouwrecht Advocaten

Het bouwrecht ziet op alle wet- en regelgeving en overeenkomsten die met bouwen te maken hebben. Dit varieert van kleine verbouwingen in en rondom de woning tot nieuwbouw en projectontwikkeling. Maar het ziet ook op geschillen tussen particulieren en aannemers alsmede op de advisering van aannemingsbedrijven, architecten en ingenieurs.

Wat kunnen onze bouwrecht advocaten voor u betekenen?

Delissen Martens heeft specialistische kennis op het gebied van bouwrecht. Onze bouwrecht-advocaten adviseren over en procederen in alle civielrechtelijke aspecten van dit rechtsgebied. Welke afspraken er ook zijn gemaakt, in een bouwproject kan er altijd iets mis gaan. Delissen Martens begeleidt particulieren en professionals (architecten, aannemers, constructeurs, etc.) bij de voortgang van bouwprojecten, over eventuele aansprakelijkheid voor gebreken en in het treffen van een schikking. Indien noodzakelijk, dan procederen wij zowel bij de rechtbank als bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw. Ook voor begeleiding bij expertiseonderzoeken kunt u bij ons terecht.

Waarbij wij u kunnen ondersteunen

  • Koop- aannemingsovereenkomsten;
  • Algemene voorwaarden;
  • Aansprakelijkheid voor gebreken;
  • Bouwtijdoverschrijding, werkbare dagen en contractuele boetes;
  • Hoofd- en onderaanneming;
  • Retentierecht;
  • Geschillen omtrent de facturen;
  • Prijsstijgingen in de bouw.

Onze bouwrecht advocaten zijn gevestigd in Den Haag

Bent u op zoek naar een bouwrecht advocaat? U bent van harte welkom bij ons op kantoor in Den Haag. Onze bouwrecht advocaten bezitten de juiste kennis en expertise om u bij te staan. Hoewel ons kantoor is gevestigd in Den Haag, opereren wij in heel Nederland.

Juridische ondersteuning nodig?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Thijs van Munster of Linda van der Knaap. Zij staan u graag te woord.


Vragen over bouwrecht?
Neem contact op met Thijs (M.B.) van Munster
Vragen over bouwrecht?
Neem contact op met Linda (L.) van der Knaap

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.