Letselschade advocaat Den Haag

Letselschade Advocaten

De letselschade advocaten van Delissen Martens verlenen rechtsbijstand aan slachtoffers in letselschadezaken. Wij hebben ruime ervaring in de disciplines ongevallen, medische aansprakelijkheid en werkgeversaansprakelijkheid. Onze bijstand kenmerkt zich door een effectieve en oplossingsgerichte aanpak. Waar nodig wordt er geprocedeerd, maar in de meeste gevallen is dat niet nodig. Wij vormen een netwerk met medische adviseurs, experts en schadeberekeningsbureaus.

Een bijzonder specialisme is de afwikkeling van schadevergoedingszaken met het ministerie van Defensie (militairen, veteranen, chroom-6).

Onze advocaten zijn gevestigd in Den Haag

Bent u op zoek naar een advocaat lestelschade? U bent van harte welkom bij ons op kantoor in Den Haag. Onze letselschade advocaten bezitten de juiste kennis en expertise om u bij te staan. Hoewel ons kantoor is gevestigd in Den Haag, opereren wij in heel Nederland. 

/ Team Letselschade

Vragen over letselschade advocaten?
Neem contact op met Bas (B.D.W.) Martens

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)
02.02
Boete voor gemeente Tilburg en NedTrain vanwege blootstelling van personeel aan chroom-6
01.04
Schadevergoeding voor Chroom-6 slachtoffers; welke mogelijkheden zijn er?

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.