Letselschade advocaat Den Haag

Letselschade Advocaten

Letsel opgelopen en schade?

Heeft u lichamelijk of psychisch letsel opgelopen en wilt u de schade verhalen op de aansprakelijke partij, dan kunnen de advocaten van Delissen Martens u rechtsbijstand verlenen om deze schade te claimen. Onze advocaten kunnen de persoon of de organisatie die uw schade heeft veroorzaakt aansprakelijk stellen om deze schade te vergoeden.

Wat is schade?

Als gevolg van het opgelopen letsel, kunt u schade op verschillende fronten lijden. Een grote schadepost is vaak het verlies aan inkomen. Maar ook kunt u schade lijden doordat u hulp in de huishouding nodig heeft of hulp nodig heeft in het onderhoud van uw woning en daar kosten voor moet maken. Het komt soms voor dat u medische kosten moet maken die niet door uw zorgverzekeraar vergoed worden. Verder kunt u ook denken aan noodzakelijke aanpassingen aan uw auto of woning. Daarnaast kan ook smartengeld (ook wel bekend als immateriële schade) worden geclaimd. Dat is een vergoeding voor de pijn, het verdriet, het verlies aan levensvreugde die u als gevolg van het letsel heeft geleden.

Uiteraard is iedere persoon en zaak anders en is maatwerk noodzakelijk. Afgezien van het bovenstaande kunnen ook andere schadeposten worden geclaimd. Wij helpen u daar graag bij.

In welke zaken kunnen wij u bijstaan?

Wij hebben ruime ervaring in de afwikkeling van schade in het geval van (verkeers)ongevallen, medische aansprakelijkheid en werkgeversaansprakelijkheid. Een bijzonder specialisme van onze advocaten is de afwikkeling van schadevergoedingszaken met het Ministerie van Defensie. Wij staan zowel actief dienende militairen bij als veteranen die letsel hebben opgelopen en daardoor schade hebben geleden en nog steeds lijden. Verder kunt u ook door ons worden bijgestaan in zaken waarin het gaat om blootstelling aan Chroom-6.

Onze aanpak, advies en begeleiding

Onze bijstand kenmerkt zich door een effectieve en oplossingsgerichte aanpak. Wij begeleiden en adviseren u gedurende dit proces. Niet alleen over diverse schadeposten, maar ook over de hoogte van de schade. Het contact en de onderhandelingen met de wederpartij lopen via ons, uiteraard alleen als er voorafgaand contact met u heeft plaatsgevonden. Waar nodig wordt er geprocedeerd, maar in de meeste gevallen is dat niet nodig. Wij vormen een netwerk met medische adviseurs, experts en schadeberekeningsbureaus. Verder is het goed om te weten dat als de aansprakelijkheid door de wederpartij is erkend, de kosten voor onze werkzaamheden voor rekening van de aansprakelijke partij komen.

Contact?

Voor vragen, advies en begeleiding kunt u contact opnemen met één van onze advocaten. Wij staan u graag te woord en helpen u graag verder.

Onze advocaten zijn gevestigd in Den Haag

Bent u op zoek naar een advocaat lestelschade? U bent van harte welkom bij ons op kantoor in Den Haag. Onze letselschade advocaten bezitten de juiste kennis en expertise om u bij te staan. Hoewel ons kantoor is gevestigd in Den Haag, opereren wij in heel Nederland. 

Vragen over letselschade advocaten?
Neem contact op met Bas (B.D.W.) Martens

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)
09.05
Ongeval tijdens oefening militaire opleiding wordt aangemerkt als dienstongeval
02.02
Boete voor gemeente Tilburg en NedTrain vanwege blootstelling van personeel aan chroom-6
01.04
Schadevergoeding voor Chroom-6 slachtoffers; welke mogelijkheden zijn er?

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.