France-Sophie (F.S.) Bellekom

Advocaat

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

France-Sophie Bellekom is in 2011 afgestudeerd in het strafrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Later dat jaar heeft zij ook haar master privaatrecht afgerond. Na een studenten-stage bij ons kantoor te hebben gelopen, is zij in 2012 als jurist begonnen op de sectie strafrecht en letselschade.

Specialisme

In 2014 is France-Sophie als advocaat beëdigd en behandelde zij strafzaken, letselschadezaken en tuchtzaken. Inmiddels ligt haar focus als senior advocaat op de behandeling van letselschadezaken, zowel in onderhandelingstrajecten als in gerechtelijke procedures. Een groot deel van haar praktijk bestaat uit het ondersteunen en bijstaan van veteranen bij de afwikkeling van hun restschade tegen Defensie. Verder staat zij ook veteranen bij in procedures tegen het ABP en het UWV.

Aanpak

Haar aanpak is toegankelijk, zodat haar cliënten zich op hun gemak en veilig voelen. Elke zaak is anders en behoeft een andere en dus persoonlijke aanpak. In begrijpelijke taal communiceert zij en staat zij haar cliënten bij. Met een sterke vertrouwensband, zet zij zich in om het maximale uit een zaak te halen, waarbij zij een realistische kijk op de zaak blijft behouden.

Bekijk het CV van France-Sophie

Opleiding

Universiteit van Amsterdam, 2011

Talen

Nederlands, Frans, EngelsNieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.