militairrecht advocaat den haag

Advocaten Militair Recht

Militair Recht advocaten

De Militair Recht advocaten van Delissen Martens, behoren tot een kleine groep advocaten met ruime ervaring in militaire zaken. Zij verlenen rechtsbijstand aan zowel actief dienende militairen als veteranen, die de dienst al hebben verlaten. Daarbij kan het gaan om strafrechtelijke of rechtspositionele zaken, maar ook het militair tuchtrecht is een van onze specialisaties.

Waarvoor kunt u bij onze advocaten terecht?

Onze Militair Recht advocaten kunnen u adviseren op het gebied van:

Wat kan een militair of veteraan doen bij letselschade?

Heeft u als militair of veteraan tijdens of na uw dienst van het Ministerie van Defensie lichamelijk of geestelijk letsel opgelopen? Bent u militair of veteraan en bent u bij of tijdens de uitvoering van uw werk gewond geraakt en is er een dienstverbandaandoening (artikel 4 of artikel 5) vastgesteld? Er zijn regelingen voor (ex) militaire ambtenaren die een compensatie of schadevergoeding bieden. Wij kunnen u daarover adviseren en u begeleiden.

Restschadezaken veteranen

Wij  begeleiden de afhandeling van de zogeheten restschadezaken, de vergoeding van de schade die veteranen hebben opgelopen in actieve dienst (zowel veteranen als dienstslachtoffers). Zij vallen onder de Uitvoeringsregeling Volledige Schadevergoeding (UVS/RVS) of een vergelijkbare regeling. Wij behandelen ook zaken betreffende de schade als gevolg van de blootstelling aan Chroom-6, CARC en andere giftige stoffen.

Wie zijn de Militair Recht advocaten?

Als Militair Recht advocaten van Delissen Martens, proberen wij bij alle geschillen en procedures snel en effectief de beste oplossing te bereiken. Daarbij staat goed overleg met Defensie bij ons voorop. Wij proberen juridische procedures te voorkomen. Wij hebben ruime ervaring, sinds 1995,  met militaire zaken.

Bij de behandeling van zaken krijgt u een persoonlijke behandeling. Wij zijn vriendelijk en redelijk, maar ook nuchter en zakelijk. U kunt ons goed bereiken en wij houden u op de hoogte in de afhandeling van de zaak. Wij geven duidelijke informatie en adviseren u zo compleet mogelijk. Onhaalbare beloften doen we niet; we blijven altijd eerlijk, maar we gaan wel voor u door het vuur als dat nodig is.

In de begeleiding van onze cliënten proberen wij media-aandacht voor de zaak te voorkomen. In onze visie zijn de belangen van onze cliënten bij media-aandacht niet gediend. Wij beschermen onze cliënten daarvoor en zullen niet actief de media opzoeken, laat staan commentaar geven op zaken die bij ons kantoor lopen. Dit is alleen anders als het belang van de cliënt een openbaar commentaar met zich meebrengt, bijvoorbeeld om een verkeerd beeld recht te zetten.

Militair Recht advocaten gevestigd in Den Haag

Zoekt u een Militair Recht advocaat in Den Haag? De Militair Recht advocaten van Delissen Martens verlenen rechtsbijstand aan zowel actief dienende militairen als veteranen, die de dienst al hebben verlaten, maar ook aan burgermedewerkers van Defensie. Hoewel ons kantoor is gevestigd in Den Haag, opereren wij landelijk en bezoeken u ook thuis.

Militair Recht advocaat inschakelen?

Heeft u vragen over Militair Recht? Of heeft u een Militair Recht advocaat nodig? Neem dan contact op met Bas Martens. Een eerste telefonisch advies is altijd kosteloos.

/ Team Militair Recht

Vragen over advocaten militair recht?
Neem contact op met Bas (B.D.W.) Martens

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)
09.05
Ongeval tijdens oefening militaire opleiding wordt aangemerkt als dienstongeval
16.03
Zwijgen of spreken
27.12
Belangrijke ontwikkelingen voor veteranen over het Militair Invaliditeitspensioen (MIP)

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.