Marouschka (M.L.G.) den Ouden

Jurist

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Marouschka’s interesse in het recht is gedurende haar studie Rechtsgeleerdheid steeds verder gegroeid. Haar persoonlijke drijfveer is om cliënten  op de best mogelijke manier bij te staan, zodat ze het maximale uit ieder zaak kan halen.

Sinds juli 2020 is Marouschka werkzaam bij Delissen Martens. Zowel ondernemingen als particulieren kunnen bij haar terecht met uiteenlopende juridische vraagstukken. Zij kenmerkt zich door een betrokken en transparante houding.

In 2018 heeft Marouschka de master Strafrecht aan de Erasmus Universiteit afgerond. Tijdens haar rechtenstudie heeft zij meerdere stages gelopen op diverse rechtsgebieden zoals contractueel recht, arbeidsrecht en financieel economisch strafrecht. Na het afronden van haar studie is Marouschka werkzaam geweest als wetenschappelijk docent Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit, is zij medewerker geweest bij Bureau Halt en heeft zij lesgegeven in straf- en strafprocesrecht aan de Universiteit Leiden, waar zij onder andere betrokken was bij het vak Moot Court.

Opleiding 

Erasmus Universiteit Rotterdam, 2018

Talen

Engels

Cliënten over Marouschka

"Een vriendelijke, duidelijke en vlotte behandeling.

De zaak is in goede harmonie verlopen, ook met de tegenpartij. En alles is in een goede verstandhouding opgelost. Zonder problemen is alles naar wens verlopen."


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.