letselschade advocaat

Letselschade voor militairen en veteranen

Heeft u als militair of veteraan tijdens of na uw dienst van het Ministerie van Defensie lichamelijk of geestelijk letsel opgelopen? Bent u militair of veteraan en bent u bij of tijdens de uitvoering van uw werk gewond geraakt en is er een dienstverbandaandoening (artikel 4 of artikel 5) vastgesteld? Er zijn regelingen voor (ex) militaire ambtenaren die een compensatie of schadevergoeding bieden. Wij kunnen u daarover adviseren en u begeleiden.

Wat kunnen onze letselschade advocaten voor u betekenen?

Onze gespecialiseerde Letselschade advocaten hebben ruime ervaring met de militaire rechtsposities en het claimen van letselschade bij Defensie. Zo helpen we veel veteranen met PTSS of ander letsel bij het claimen van schadevergoeding. Wij kennen de Defensieorganisaties. In onze aanpak gaan we doelgericht en efficiënt te werk. En we proberen escalatie van de zaak te voorkomen.

Waarbij wij u kunnen ondersteunen

Het is niet altijd eenvoudig om als militair of veteraan uw schade te claimen. Daarom is professioneel juridisch advies belangrijk. De Militair Recht advocaten van Delissen Martens staat u dan ook graag bij tijdens dit proces.

We behandelen de volgende zaken:

Restschadezaken veteranen

Wij  begeleiden de afhandeling van de zogeheten restschadezaken, de vergoeding van de schade die veteranen hebben opgelopen in actieve dienst (zowel veteranen als dienstslachtoffers). Zij vallen onder de Uitvoeringsregeling Volledige Schadevergoeding (UVS/RVS) of een vergelijkbare regeling. Wij behandelen ook zaken betreffende de schade als gevolg van de blootstelling aan Chroom-6. 

Onze advocaten zijn gevestigd in Den Haag

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat voor militairen en veteranen? U bent van harte welkom bij ons op kantoor in Den Haag. De advocaten van Delissen Martens verlenen rechtsbijstand aan zowel actief dienende militairen als veteranen, die de dienst al hebben verlaten. Onze letselschade advocaten bezitten de juiste kennis en expertise om u bij te staan. Hoewel ons kantoor is gevestigd in Den Haag, opereren wij landelijk en kunnen u ook thuis bezoeken.

Juridische ondersteuning nodig?

Heeft u vragen over letselschade? Of bent u als militair of veteraan op zoek naar een letselschade advocaat? Neem dan contact op met Bas Martens. Een eerste telefonisch advies is altijd kosteloos.

Lees meer over letselschade op militaireadvocaten.nl 

Team Letselschade militairen en veteranen


Nieuws binnen Letselschade militairen en veteranen


Vragen over letselschade militairen en veteranen?
Neem contact op met Bas (B.D.W.) Martens

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)