Letselschade voor militairen en veteranen

Militair Letselschade advocaat nodig?

Heeft u als militair of veteraan tijdens of na uw dienst van het Ministerie van Defensie lichamelijk of geestelijk letsel opgelopen? Bent u militair of veteraan en bent u bij of tijdens de uitvoering van uw werk gewond geraakt en is er een dienstverbandaandoening (artikel 4 of artikel 5) vastgesteld? Er zijn regelingen voor (ex) militaire ambtenaren die een compensatie of schadevergoeding bieden. Wij kunnen u daarover adviseren en u begeleiden.

Wat kunnen onze Militair Letselschade advocaten voor u doen?

Het is niet altijd eenvoudig om als militair of veteraan uw schade te claimen. Daarom is professioneel juridisch advies belangrijk. De Militair Recht advocaten van Delissen Martens staat u dan ook graag bij tijdens dit proces.

We behandelen de volgende zaken:

  • De begeleiding en afhandeling van schadevergoedingszaken: restschadezaken en UVS/RVS zaken voor veteranen met een militair invaliditeitspensioen (MIP).
  • De vergoeding van de schade die militairen hebben opgelopen in actieve dienst, zoals bedrijfsongevallen en dienstongevallen.
  • De vergoeding van schade als gevolg van blootstelling aan Chroom-6.
  • Rechtspositionele zaken die samenhangen met letselschade, zoals procedures over het MIP (militair invaliditeitspensioen) of de voorzieningenregelingen van het ABP.
  • Problemen en procedures in verband met de re-integratie van slachtoffers van ongevallen.

Letselschade Advocaat voor militairen en veteranen

Onze gespecialiseerde Letselschade advocaten hebben ruime ervaring met de militaire rechtsposities en het claimen van letselschade bij Defensie. Zo helpen we veel veteranen met PTSS of ander letsel bij het claimen van schadevergoeding. Wij kennen de Defensieorganisaties. In onze aanpak gaan we doelgericht en efficiënt te werk. En we proberen escalatie van de zaak te voorkomen.

Restschadezaken veteranen

Wij  begeleiden de afhandeling van de zogeheten restschadezaken, de vergoeding van de schade die veteranen hebben opgelopen in actieve dienst (zowel veteranen als dienstslachtoffers). Zij vallen onder de Uitvoeringsregeling Volledige Schadevergoeding (UVS/RVS) of een vergelijkbare regeling. Wij behandelen ook zaken betreffende de schade als gevolg van de blootstelling aan Chroom-6. 

Letselschade advocaat Den Haag

Zoekt u een Letselschade advocaat voor militairen en veteranen in Den Haag? De Letselschade advocaten van Delissen Martens verlenen rechtsbijstand aan zowel actief dienende militairen als veteranen, die de dienst al hebben verlaten. Hoewel ons kantoor is gevestigd in Den Haag, opereren wij  landelijk en kunnen u ook thuis bezoeken.

Letselschade advocaat nodig?

Heeft u vragen over letselschade? Of bent u als militair of veteraan op zoek naar een letselschade advocaat? Neem dan contact op met Bas Martens. Een eerste telefonisch advies is altijd kosteloos.

/ Team Letselschade militairen en veteranen

Vragen over letselschade voor militairen en veteranen?
Neem contact op met Bas (B.D.W.) Martens

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)
27.12
Belangrijke ontwikkelingen voor veteranen over het Militair Invaliditeitspensioen (MIP)

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.