militair ambtenarenrecht

Militair Ambtenarenrecht Advocaten

Militair recht gaat over wet- en regelgeving betreffende militairen. Het kan om uiteenlopende onderwerpen gaan, zoals wanneer u als (ex-)militair een dagvaarding voor een strafbaar feit heeft ontvangen, u bij of tijdens de uitvoering van uw werk letsel heeft opgelopen of als u wordt voorgedragen voor ontslag uit militaire dienst.

Wat kunnen onze militair ambtenarenrecht advocaten voor u betekenen?

Voor een militair die altijd loyaal is geweest richting Defensie kan een juridisch geschil hard aankomen. Het is raadzaam om advies in te winnen bij een jurist die los van de emotie naar de zaak kan kijken en kan beoordelen welke vervolgstappen nodig zijn. Wij helpen u hier graag bij. U kunt bij ons terecht voor advies maar ook bijstand in een bezwaarprocedure, beroepszaak of in hoger beroep.

Waarbij wij u kunnen ondersteunen

Het is raadzaam om advies in te winnen bij een jurist die kan beoordelen welke vervolgstappen nodig zijn. Wij helpen u hier graag bij. U kunt bij één van onze advocaten terecht voor een vrijblijvend advies. Tijdens dit gesprek horen wij uw verhaal aan, schetsen wij een beeld van wat u kunt verwachten en geven wij advies over het verdere verloop. Uiteraard schetsen wij daar ook een duidelijk beeld van de kosten voor de rechtsbijstand en kunnen wij beoordelen of u eventueel in aanmerking komt voor een toevoeging. Een intakegesprek is altijd gratis.

Onze militair recht advocaten kunnen u onder andere adviseren op het gebied van:

Ook over andere onderwerpen betreffende de militair(e) (dienst) staan wij u graag te woord.

Onze advocaten zijn gevestigd in Den Haag

Bent u op zoek naar een militair ambtenarenrecht advocaat voor militairen en veteranen? U bent van harte welkom bij ons op kantoor in Den Haag. De advocaten van Delissen Martens verlenen rechtsbijstand aan zowel actief dienende militairen als veteranen, die de dienst al hebben verlaten. Onze militair ambtenarenrecht advocaten bezitten de juiste kennis en expertise om u bij te staan. Hoewel ons kantoor is gevestigd in Den Haag, opereren wij landelijk en kunnen u ook thuis bezoeken.

Juridische ondersteuning nodig?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bas Martens of iemand anders uit het team militair recht. Wij staan u graag te woord.


Nieuws binnen Militair Ambtenarenrecht


Vragen over militair ambtenarenrecht?
Neem contact op met Bas (B.D.W.) Martens

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)