Militair Ambtenarenrecht Advocaat

Een militair is geen gewone werknemer en Defensie is niet zomaar een werkgever. Werken bij Defensie betekent in veel gevallen presteren onder grote druk, vaak in stressvolle en gevaarlijke situaties. Militairen kiezen vanuit hun passie voor het vak en tonen tomeloze inzet. Helaas verloopt niet elke loopbaan vlekkeloos. Er kunnen problemen van rechtspositionele aard ontstaan. Denkt u daarbij aan een disciplinaire maatregel, zoals een waarschuwing, schorsing of ontslag als gevolg van een incident dat zich op de werkvloer of in het veld heeft voorgedaan. Maar ook aan geschillen rondom een aanstelling, promotie of functietoewijzing kunnen zich voordoen.

Voor een militair die altijd loyaal is geweest richting Defensie kan een juridisch geschil hard aankomen. Het is raadzaam om advies in te winnen bij een jurist die los van de emotie naar de zaak kan kijken en kan beoordelen welke vervolgstappen nodig zijn. Wij helpen u hier graag bij. U kunt bij ons terecht voor advies maar ook bijstand in een bezwaarprocedure, beroepszaak of in hoger beroep.

Militair Ambtenarenrecht advocaat nodig?

Heeft u een besluit ontvangen dat uw rechtspositie raakt, of heeft u behoefte aan juridische advies omtrent uw rechtspositie? Neemt u dan contact met Bas Martens. Hij helpt u graag verder. 

Vragen over militair ambtenarenrecht advocaat?
Neem contact op met Bas (B.D.W.) Martens

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)
26.01
Ontslag geweigerd door militaire dienverplichting?

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.