vastgoedrecht advocaat den haag

Vastgoedrecht Advocaten

Het vastgoedrecht is een overkoepeling van regels die betrekking hebben op vastgoed, oftewel onroerend goed. Verschillende onderwerpen vallen onder vastgoed. Hierbij kunt u denken aan:

Vastgoedrecht advocaat Den Haag

Heeft u een Vastgoed advocaat nodig? Of wordt u geconfronteerd met een geschil of procedure? Aangezien het vastgoedrecht overlapt met veel verschillende rechtsgebieden, is het belangrijk om een advocaat in te schakelen met de juiste ervaring en expertise.

Onze Vastgoed advocaten adviseren particulieren en ondernemingen bij alle voorkomende facetten van het Vastgoedrecht. Vanaf de eerste onderhandelingsfase tot het bereiken van het gewenste resultaat. Zij treden veelvuldig op voor Verenigingen van Eigenaars (VvE), huurders en verhuurders, aannemers en opdrachtgevers. Ook bemiddelden zij bij burenkwesties. Indien een geschil niet buiten rechte kan worden beslecht, voeren zij op integere wijze gerechtelijke procedures voor u.

Wat kunnen onze vastgoedrecht advocaten voor u betekenen?

  • Het opstellen of beoordelen van huurovereenkomsten (woon-, kantoor-, en bedrijfsruimte)
  • Advisering bij rechten en plichten van huurders en verhuurders
  • Advisering bij koop en verkoop van onroerend goed
  • Advisering bij verborgen gebreken
  • Geschillen rondom bouwprojecten;
  • Kwesties die spelen voor en binnen Verenigingen van Eigenaars (VvE);

Onze advocaten zijn gevestigd in Den Haag

U bent van harte welkom bij ons op kantoor in Den Haag. Onze advocaten gespecialiseerd in Vastgoedrecht bezitten de juiste kennis en expertise om u bij te staan. Hoewel ons kantoor is gevestigd in Den Haag, opereren wij in heel Nederland. 

Vragen of juridisch advies?

Heeft u vragen over Vastgoedrecht? Neemt u dan contact op met een van onze Vastgoed advocaten.

Zelf digitaal contracten en overeenkomsten opstellen, bewerken en ondertekenen?

Wij stellen kosteloos standaard modellen van contracten en overeenkomsten ter beschikking. Met deze modellen kunt u zelf digitaal contracten en overeenkomsten opstellen, bewerken en ondertekenen. 

U kunt op elk moment de hulp van een van onze huurrecht/vastgoedrecht advocaten daarbij inroepen en/of het eindresultaat laten beoordelen.

Gratis interactieve modellen huurrecht en vastgoed

Meld u eerst kosteloos aan!

Juridische ondersteuning nodig?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marc Delissen of iemand anders uit het team huurrecht en vastgoedrecht. Zij staan u graag te woord.

/ Team Vastgoedrecht

Vragen over vastgoedrecht advocaten?
Neem contact op met Marc (M.J.E.L.) Delissen

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)
29.03
De verplichting van verhuurders om huurachterstanden te melden bij de gemeente.
21.12
Aanneming van werk: het nut van de omzettingsverklaring
16.12
Verduurzaming voor VvE’s

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.