vastgoedrecht advocaat den haag

Vastgoedrecht Advocaten

Het vastgoedrecht is een overkoepeling van regels die betrekking hebben op vastgoed, oftewel onroerend goed. Verschillende onderwerpen vallen onder vastgoed. Hierbij kunt u denken aan:

Wat kunnen onze vastgoedrecht advocaten voor u betekenen?

Heeft u een vastgoedrecht advocaat nodig? Of wordt u geconfronteerd met een geschil of procedure? Aangezien het vastgoedrecht overlapt met veel verschillende rechtsgebieden, is het belangrijk om een advocaat in te schakelen met de juiste ervaring en expertise.

Onze Vastgoed advocaten adviseren particulieren en ondernemingen bij alle voorkomende facetten van het Vastgoedrecht. Vanaf de eerste onderhandelingsfase tot het bereiken van het gewenste resultaat. Zij treden veelvuldig op voor Verenigingen van Eigenaars (VvE), huurders en verhuurders, aannemers en opdrachtgevers. Ook bemiddelden zij bij burenkwesties. Indien een geschil niet buiten rechte kan worden beslecht, voeren zij op integere wijze gerechtelijke procedures voor u.

Waarbij wij u kunnen ondersteunen

  • Het opstellen of beoordelen van huurovereenkomsten (woon-, kantoor-, en bedrijfsruimte)
  • Advisering bij rechten en plichten van huurders en verhuurders
  • Advisering bij koop en verkoop van onroerend goed
  • Advisering bij verborgen gebreken
  • Geschillen rondom bouwprojecten;
  • Kwesties die spelen voor en binnen Verenigingen van Eigenaars (VvE);

Onze advocaten zijn gevestigd in Den Haag

Bent u op zoek naar een vastgoedrecht advocaat? U bent van harte welkom bij ons op kantoor in Den Haag. Onze vastgoedrecht advocaten bezitten de juiste kennis en expertise om u bij te staan. Hoewel ons kantoor is gevestigd in Den Haag, opereren wij in heel Nederland.

Zelf digitaal contracten en overeenkomsten opstellen, bewerken en ondertekenen?

Wij stellen kosteloos standaard modellen van contracten en overeenkomsten ter beschikking. Met deze modellen kunt u zelf digitaal contracten en overeenkomsten opstellen, bewerken en ondertekenen. 

U kunt op elk moment de hulp van een van onze huurrecht/vastgoedrecht advocaten daarbij inroepen en/of het eindresultaat laten beoordelen.

Gratis interactieve modellen huurrecht en vastgoed

Meld u eerst kosteloos aan!

Juridische ondersteuning nodig?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marc Delissen of iemand anders uit het team vastgoedrecht. Zij staan u graag te woord.

Team VastgoedrechtVragen over vastgoedrecht?
Neem contact op met Marc (M.J.E.L.) Delissen

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)