Jim (J.) Kaldenberg

Advocaat

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

In september 2023 is Jim bij Delissen Martens teruggekeerd, nadat hij werkzaam was voor een groot internationaal advocatenkantoor in Amsterdam. Eerder was Jim van 2009 tot 2022 werkzaam voor Delissen Martens.

Expertise

Jim is gespecialiseerd in het pensioenrecht. Hij adviseert en procedeert over alle facetten van het pensioenrecht en is onder meer in te schakelen op het gebied van werkingssfeergeschillen, wijziging van pensioenregelingen, pensioenaspecten bij fusies en overnames, uitbesteding door bedrijfstakpensioenfondsen, bestuurdersaansprakelijkheid, gelijke behandeling en waardeoverdracht.

Jim is onder andere in te schakelen door werkgevers, pensioenfondsen en verzekeraars, medezeggenschapsorganen en particulieren. Ook is hij te raadplegen door andere advocaten die in hun zaak tegen pensioenvraagstukken aanlopen of voor het uitvoeren van een pensioen due diligence in geval van fusie of overname.

Nieuwsbrief 'Pensioenrechtspraak'

Elke maand brengt Jim de nieuwsbrief 'Pensioenrechtspraak' uit op LinkedIn, waarin hij de meest recent gepubliceerde uitspraken van het pensioenrecht onder de loep neemt, speciaal voor de pensioen- en arbeidsrechtprofessional. Geïnteresseerd? Meld je dan hier aan: Abonneren op Linkedin nieuwsbrief