procesrecht den haag

Procesrecht Advocaten

Heeft u een geschil met een andere partij en komt u daar samen niet uit, dan kan het zinvol zijn om het geschil voor te leggen aan een rechter. Samen met u analyseren onze procesrecht advocaten vooraf de mogelijkheden een zaak op te lossen. Dat doen we via advies, overleg, mediation of een procedure. Wij zijn gespecialiseerd in het voeren van procedures in eerste aanleg, hoger beroep en cassatie. Wij werken zonder uitzondering op hoog niveau. Veel van hen geven onderwijs aan collega advocaten.

Wat kunnen onze procesrecht advocaten voor u betekenen?

Bij voorkeur bespreken wij de zaak met u persoonlijk. Indien mogelijk beoordelen wij aan de hand van stukken die u ter beschikking heeft de zaak met u. In het geval het geschil voor de Nederlandse rechter en naar Nederlands recht kan worden beslecht, nemen wij de zaak voor u in behandeling.

Waarbij wij u kunnen ondersteunen

Bekijk hieronder een aantal artikelen van verschillende zaken die wij in het verleden opgelost hebben:

Advocaten met internationale proceservaring

Worden uw facturen door een in het buitenland gevestigde debiteur niet betaald? Heeft u schade geleden in het buitenland? Heeft een niet in Nederland gevestigde onderneming schade bij u of voor uw onderneming veroorzaakt? Heeft u vertraging (van meer dan drie uur) opgelopen tijdens een vliegreis? Heeft u een grensoverschrijdende overeenkomst gesloten waarover onduidelijkheid heerst? Maar ook familierechtelijke procedures over omgang, boedelverdeling en alimentatie en arbeidsrechtelijke procedures waarbij een of beide partijen in het buitenland woont of gevestigd is kunnen een internationaal karakter hebben. In het geval er een grensoverschrijdende component in uw zaak zit, leggen wij dit aan u voor en bespreken wij de verschillende opties met u. Afhankelijk van de vraag waar de schade is opgetreden en/of waar de partijen zijn gevestigd, kan de zaak al dan niet voor de Nederlandse rechter worden gebracht.

Als de zaak in het buitenland moet worden beslecht kunnen onze advocaten u naar andere kantoren doorverwijzen ofwel de hulp inschakelen van bevriende buitenlandse advocaten. Indien u dat wenst kunnen wij u doorverwijzen naar een ons bekend buitenlands kantoor. Wij zullen de zaak blijven monitoren en bijspringen op het moment dat er Nederlands recht of de Nederlandse rechter bij komt kijken.

Onze advocaten zijn gevestigd in Den Haag

Bent u op zoek naar een procesrecht advocaat? U bent van harte welkom bij ons op kantoor in Den Haag. Onze procesrecht advocaten bezitten de juiste kennis en expertise om u bij te staan. Hoewel ons kantoor is gevestigd in Den Haag, opereren wij in heel Nederland. 

Juridische ondersteuning nodig?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Olivier van Hardenbroek of iemand anders uit het team procesrecht. Zij staan u graag te woord.Vragen over procesrecht?
Neem contact op met Olivier (O.R.) baron van Hardenbroek van Ammerstol
Vragen over procesrecht?
Neem contact op met Michaël (M.J.) van Basten Batenburg

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)