ondernemingsrecht advocaat den haag

Ondernemingsrecht Advocaten

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Middelgroot met 60 werknemers
  • Maatschappelijk betrokken

Contact opnemen

De toenemende complexiteit van onze maatschappij en de steeds veranderende wet- en regelgeving vergen een grote wendbaarheid van bestuurders, hun organisaties, en allen die daarbij zijn betrokken. Het ondernemingsrecht vormt daarop geen uitzondering. Of het nu gaat om de begeleiding van een transactie, het aansprakelijk stellen van een contractpartij, over de opzet van een ondernemingsstructuur of een lastige procedure bij de Ondernemingskamer in verband met een aandeelhoudersgeschil, al deze onderwerpen (en meer) worden tot het ondernemingsrecht gerekend.

Wat kunnen onze ondernemingsrecht advocaten voor u betekenen?

Een advocaat kan een ondernemer veel werk uit handen nemen. U heeft allemaal wel eens met ondernemingsrechtelijke kwesties te maken gehad, maar dat is wat anders dan er dagelijks aan te werken. Maak daarom gebruik van advocaten die de ‘ins’ en ‘outs’ van het ondernemingsrecht kennen. Neem daartoe gerust contact op met onze specialisten. Wij staan u graag te woord. Samen met u werken wij aan oplossingen die praktisch en haalbaar zijn.

Onze advocaten zijn gevestigd in Den Haag

Bent u op zoek naar een ondernemingsrecht advocaat? U bent van harte welkom bij ons op kantoor in Den Haag. Onze ondernemingsrecht advocaten bezitten de juiste kennis en expertise om u bij te staan. Hoewel ons kantoor is gevestigd in Den Haag, opereren wij in heel Nederland.

Dit zeggen onze klanten over ons

score: 10

Top service en uitstekend begeleid door het hele proces
Wij zijn terecht gekomen bij delissen Martens advocaten voor de Chavez regeling. Zij hebben ons van begin tot einde begeleid binnen het proces. Het hele team is attent van je situatie en bij vragen of onduidelijkheden waren ze ten alle tijden bereid om je vragen te beantwoorden. Bedankt heer Maas en het team!!

score: 10

Zorgzaam
Dankjewel voor je deskundigheid en helder communicatie Martijn!!
  • Maatschappelijk betrokken
  • Flexibel
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Middelgroot met 60 werknemers

Vragen over ondernemingsrecht?

Neem contact op met Robbert (R.W.M.L.) Delissen