Ondernemingsrecht

De toenemende complexiteit van onze maatschappij en de steeds veranderende wet- en regelgeving vergen een grote wendbaarheid van bestuurders, hun organisaties, en allen die daarbij zijn betrokken. Het ondernemingsrecht vormt daarop geen uitzondering. Of het nu gaat om de begeleiding van een transactie, het aansprakelijk stellen van een contractpartij, over de opzet van een ondernemingsstructuur of een lastige procedure bij de Ondernemingskamer in verband met een aandeelhoudersgeschil, al deze onderwerpen (en meer) worden tot het ondernemingsrecht gerekend.

Advocaten ondernemingsrecht

U hebt allemaal wel eens met ondernemingsrechtelijke kwesties te maken gehad, maar dat is wat anders dan er dagelijks aan te werken. Maak daarom gebruik van advocaten die de ‘ins’ en ‘outs’ van het ondernemingsrecht kennen. Neem daartoe gerust contact op met onze specialisten. Wij staan u graag te woord. Samen met u werken wij aan oplossingen die praktisch en haalbaar zijn.

Wij adviseren op het gebied van:

/ Team Ondernemingsrecht

Robbert (R.W.M.L.) Delissen

Robbert (R.W.M.L.) Delissen

Advocaat / partner / managing partner

Ivo (I.J.) Janssens

Ivo (I.J.) Janssens

Advocaat / belastingadviseur / partner

Milan (M.) Karel

Milan (M.) Karel

Advocaat

Marina (M.) Verberkmoes-Cota

Marina (M.) Verberkmoes-Cota

Advocaat / partner

René (R.) Willemsen

René (R.) Willemsen

Advocaat / partner

Vragen over Ondernemingsrecht?
Neem contact op met Robbert (R.W.M.L.) Delissen

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)
07.01
Checklist notulen aandeelhoudersvergadering
12.11
3 aandachtspunten bij internationaal contracteren
21.10
De WHOA: een nieuwe wet om faillissementen te voorkomen?

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.