DM Academy

DM Academy

DM Academy is het opleidingsinstituut van Delissen Martens. Sinds 1 januari 2014 is het opleidingsinstituut officieel erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten.

DM Academy voorziet in de behoefte aan het behalen van PO-punten (Permanente Opleiding), het vergaren van kennis en het inhoudelijk profileren door middel van het bieden van cursussen. De cursussen onderscheiden zich op het gebied van presentatie, bereikbaarheid, tijdsduur, efficiency en kosten.

De cursussen worden door zowel advocaten van Delissen Martens, als door externe sprekers gegeven.

Cursus 'Actualiteiten voor de ondernemingsrechtpraktijk'

DM Academy organiseert op 8 november a.s. voor advocaten een cursus 'Actualiteiten voor de ondernemingsrechtpraktijk'. Aan de hand van actuele ontwikkelingen zal mr. dr. H. Koster verschillende aspecten van het ondernemingsrecht onder de aandacht brengen.

Datum: dinsdag 8 november 2016 van 15.00 - 18.15 uur
Locatie: Sportlaan 40, Den Haag
Kosten: € 195,- per persoon (excl. btw)

Punten: 3 PO-punten

Meer informatie

Cursus 'De jurisprudentie-oogst na anderhalf jaar WWZ'

DM Academy organiseert op 10 november de 3 PO-cursus 'De jurisprudentie-oogst na anderhalf jaar WWZ', welke gegeven wordt door mevrouw mr. drs. M.Y.H.G. Erkens. Deze cursus is bedoeld voor advocaten die enige jaren relevante werkervaring hebben in de arbeidsrechtpraktijk.

Datum: donderdag 10 november 2016 van 15.00 - 18.15 uur
Locatie: Sportlaan 40, Den Haag
Kosten: € 195,- per persoon (excl. btw)

Punten: 3 PO-punten

Meer informatie

Cursus 'E-mail writing in English'

DM Academy organiseert op donderdag 17 novmeber 2016 de workshop “Email writing in English” voor advocaten. Steeds vaker hebben advocaten te maken met niet-Nederlandstalige cliënten die in het Engels te woord moeten worden gestaan. Veel communicatie vindt plaats via e-mail. Kunt u mondeling en oog-in-oog nog wegkomen met allerlei onvolkomenheden in uw Engels, in schriftelijke communicatie (al dan niet in elektronische vorm) wordt dat al een stuk lastiger…. Daarnaast: first appearances count! Met het volgen van deze zeer interactieve workshop krijgt u handvatten aangereikt om sneller en zelfverzekerder Engelstalige e-mail af te handelen en derhalve effectiever met uw tijd om te gaan. Bovendien zal u na afloop van deze workshop veel professioneler overkomen.

Datum: donderdag 17 november 2016 van 15.00 - 18.15 uur
Locatie: Sportlaan 40, Den Haag
Kosten: € 195,- per persoon (excl. btw)

Punten: 3 niet-juridische PO-punten

Meer informatie

Advius Compliance voor advocatenkantoren

Deze cursus wordt gegeven door Suzanne Hendrickx (SHE Legal) en Bas Martens (Delissen Martens advocaten belastingadviseurs mediation) initiatiefnemers van Advius, advies en compliance voor advocatenkantoren en Martine Boender (DVDW advocaten).

Datum: donderdag 24 november 2016 van 13.30 - 18.00
Locatie: Stadskasteel Oudaen, Oudegracht 99, 3511 AE Utrecht
Kosten: € 195,- per persoon (excl. btw), € 185,- (excl. btw) voor NVSA leden graag aangeven bij aanmelding

Punten: 4 PO-punten

Meer informatie

Cursus 'Het bewijsrecht'

DM Academy organiseert op 6 december 2016, de cursus 'Het bewijsrecht'. De rol van het bewijsrecht wordt in de civiele procedure steeds meer ingeperkt. De rechter let er goed op of in de stukken aan de stelplicht is voldaan, terwijl de zitting een steeds belangrijker rol inneemt. Het is daarom van belang artikel 150 Rv te doorgronden en de nauwe samenhang te beseffen met het materiële recht. Eerst dan kunt u namelijk goed aan uw stelplicht voldoen en eventueel in aanmerking komen om nader bewijs te leveren.

Datum: dinsdag 6 december 2016 van 15.00 - 18.15 uur
Locatie: Sportlaan 40, Den Haag
Kosten: € 195,- per persoon (excl. btw)

Punten: 3 PO-punten

Meer informatie

Linkedin Twitter