DM Academy

DM Academy

DM Academy is het opleidingsinstituut van Delissen Martens. Sinds 1 januari 2014 is het opleidingsinstituut officieel erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten.

DM Academy voorziet in de behoefte aan het behalen van PO-punten (Permanente Opleiding), het vergaren van kennis en het inhoudelijk profileren door middel van het bieden van cursussen. De cursussen onderscheiden zich op het gebied van presentatie, bereikbaarheid, tijdsduur, efficiency en kosten.

De cursussen worden door zowel advocaten van Delissen Martens, als door externe sprekers gegeven.

Cursus 'Fiscaliteit in het familierecht'

Op 20 maart 2018 organiseert DM-Academy een cursus 'fiscaliteit in het familierecht' voor de gespecialiseerde familierechtadvocaat. In de cursus wordt aandacht besteed aan de fiscale gevolgen van de kabinetsplannen uit het Regeerakkoord 2017, waarbij ook de versnelde afbouw van de hypotheekrenteaftrek en de invoering van een twee schijvenstelsel in box I aan bod komt. Daarnaast zal aandacht zijn voor de wijze van berekenen van het (fictief) rendement in box III bij de grotere vermogens en hoe daar mee om te gaan in de scheidingspraktijk.

Datum: dinsdag 20 maart 2018 van 15.00-18.15 uur
Locatie: Sportlaan 40, Den Haag
Kosten: € 195,- per persoon (excl. btw)

Punten: 3 PO-punten

Meer informatie

Cursus 'Drie jaar WWZ: de stand in de mand'

De Wet Werk en Zekerheid is in 2018 drie jaar oud. Deze cursus evalueert de ontwikkelingen in het materiële arbeidsrecht en het procesrecht.

Datum: donderdag 5 april 2018 van 15.00 - 18.15 uur
Locatie: Sportlaan 40, Den Haag
Kosten: € 210,- per persoon (excl. btw)

Punten: 3 PO-punten

Meer informatie

Training 'Holistic Practice kun je leren - de systemische benadering'

De Holistic professional is bij uitstek in staat om partijen op de onbewuste laag in hun gedrag en overtuigingen te bereiken, wanneer die zelf gewaar is van zijn eigen patronen en eerste bewegingen in relatie tot cliënten. Oude patronen en de plek in het gezinssysteem zijn leidraad in deze cursus.

Datum: woensdag 25 april 2018 van 9.30 - 16.00 uur
Locatie: House of Health - BLOOM, Koninginnegracht 28, Den Haag
Kosten: € 295,- per persoon (excl. btw)

Punten: 6 PO-punten

Meer informatie

Linkedin Twitter