DM Academy

Cursisten zijn erg tevreden over de DM Academy en geven een:
8,6
rating 8,6
717 beoordelingen

DM Academy is het opleidingsinstituut van Delissen Martens. Sinds 1 januari 2014 is het opleidingsinstituut officieel erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten.

DM Academy voorziet in de behoefte aan het behalen van PO-punten (Permanente Opleiding), het vergaren van kennis en het inhoudelijk profileren door middel van het bieden van cursussen. De cursussen onderscheiden zich op het gebied van presentatie, bereikbaarheid, tijdsduur, efficiency en kosten.

De cursussen worden door zowel advocaten van Delissen Martens, als door externe sprekers gegeven.

Erkenningslogo-kleur-in-jpg-email

Verwachte Cursussen

Verdiepingscursus Wwft

Suzanne Hendrickx en Bas Martens geven weer een cursus actualiteiten Wwft en UBO-register. Omdat ervan uitgegaan wordt dat u al eens een cursus Wwft hebt gevolgd, zal dit een verdiepingscursus zijn, waarbij aan de hand van een aantal vragen, voorbeelden en dilemma’s de actuele stand van zaken op het gebied van de Wwft aan de orde komt. Actuele jurisprudentie, wijzigingen in de regelgeving en toezicht worden ook behandeld.

Datum:donderdag 8 december 2022 van 15.00- 17.15 uur
Locatie: Sportlaan 40, 2566 LB Den Haag
Kosten: 155 (excl. 21% btw)

Punten: 2 PO-punten, juridisch

'Fiscale actualiteiten in de (echt)scheidingspraktijk'

Op 19 januari 2023 organiseert DM-Academy een cursus 'fiscale actualiteiten in de (echt)scheidingspraktijk' voor de gespecialiseerde familierechtadvocaat. In de cursus zal aandacht besteed worden aan de fiscale gevolgen van in overleg bereikte financiële regelingen bij (echt)scheiding met bijzondere aandacht voor de directeur groot aandeelhouder(dga).

Datum:donderdag 19 januari 2023 van 15.00- 18.15 uur
Locatie: Sportlaan 40, 2566 LB Den Haag
Kosten: 295 (excl. 21% btw)

Punten: 3

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.