DM Academy

DM Academy

DM Academy is het opleidingsinstituut van Delissen Martens. Sinds 1 januari 2014 is het opleidingsinstituut officieel erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten.

DM Academy voorziet in de behoefte aan het behalen van PO-punten (Permanente Opleiding), het vergaren van kennis en het inhoudelijk profileren door middel van het bieden van cursussen. De cursussen onderscheiden zich op het gebied van presentatie, bereikbaarheid, tijdsduur, efficiency en kosten.

De cursussen worden door zowel advocaten van Delissen Martens, als door externe sprekers gegeven.

Cursus 'De civiele procedure onder KEI'

DM Academy organiseert op 12 september 2017 de cursus 'De civiele procedure onder KEI'. Deze cursus is volledig gewijd aan het nieuwe procesrecht na invoering van KEI.

Datum: dinsdag 12 september 2017 van 15.00 - 18.15 uur
Locatie: Sportlaan 40, Den Haag
Kosten: € 195,- per persoon (excl. btw)

Punten: 3 PO-punten

Meer informatie

Cursus Actualiteiten bestuursprocesrecht

DM Academy organiseert op 21 september 2017, de cursus 'Actualiteiten bestuursprocesrecht', gegeven door dr. mr. Paulien Willemsen. Deze cursus is bedoeld voor advocaten en juristen die procederen op het terrein van het bestuursrecht. Met deze middag brengt u al uw kennis en inzicht van deze materie weer helemaal op peil.

Datum: donderdag 21 september 2017 van 15.00 - 18.15 uur
Locatie: Sportlaan 40, Den Haag
Kosten: € 195,- per persoon (excl. btw)

Punten: 3 PO-punten

Meer informatie

Opleiding tot Holistic Practitioner

De opleiding tot Holistic Lawyer, Holistisch Practitioner duurt in totaal 1 jaar verdeeld over acht dagdelen en een weekend (met overnachting). Data voor 2017/2018 zijn nog niet bekend. Opleiding zal starten in het najaar 2017. Geïnteresseerd? Stuur een mail naar info@holisticpracticehub.nl

Datum: zaterdag 7 oktober 2017 van nog niet bekend
Locatie: Nog niet bekend
Kosten: Nog niet bekend

Punten: 45 PO-punten

Meer informatie

Linkedin Twitter