DM Academy

Cursisten zijn erg tevreden over de DM Academy en geven een:
8,6
rating 8,6
717 beoordelingen

DM Academy is het opleidingsinstituut van Delissen Martens. Sinds 1 januari 2014 is het opleidingsinstituut officieel erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten.

DM Academy voorziet in de behoefte aan het behalen van PO-punten (Permanente Opleiding), het vergaren van kennis en het inhoudelijk profileren door middel van het bieden van cursussen. De cursussen onderscheiden zich op het gebied van presentatie, bereikbaarheid, tijdsduur, efficiency en kosten.

De cursussen worden door zowel advocaten van Delissen Martens, als door externe sprekers gegeven.

Erkenningslogo-kleur-in-jpg-email

Alle Cursussen

(UITGESTELD) Cursus 'De Letselschaderegeling in de praktijk'

De praktijk is weerbarstiger dan de theorie. In deze cursus belicht de zeer ervaren letselschaderegelaar Jarco van de Ketterij de mogelijkheden een letselschadezaak praktisch, goed en doeltreffend af te wikkelen.

Datum:donderdag 16 april 2020 van 15.00 - 18.15
Locatie: Sportlaan 40, Den Haag
Kosten: €195,-- (excl btw)

Punten: 3 PO-punten, juridisch

Cursus 'Actualiteiten arbeidsrecht en ontslagprocesrecht'

In deze cursus wordt u op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen in het arbeidsrecht aan de hand van jurisprudentie en regelgeving.  Ook wordt aandacht besteed aan de belangrijkste aspecten van het procesrecht in ontslagzaken, alsmede de nieuwste ontwikkelingen daarbinnen.

Datum:dinsdag 19 mei 2020 van 15.00 - 18.15 uur
Locatie: Sportlaan 40, Den Haag
Kosten: € 295,-- (excl. btw)

Punten: 3 PO-punten, juridisch

Training 'Intervisie begeleider'

Sinds 1 maart 2020 is de Kwaliteitstoets Advocatuur van kracht. Eén van de manieren om aan deze toets te voldoen betreft intervisie, welke dan begeleid moet worden door een erkend begeleider. Deze training van 3 dagdelen leidt je op tot erkend intervisiebegeleider.

Datum:dinsdag 9 juni 2020 van 9.30 - 17.00 uur
 donderdag 18 juni 2020 van 9.30 - 12.30 uur
Locatie: Sportlaan 40, Den Haag
Kosten: € 600,-- (excl btw)

Punten: 9 PO-punten, niet-juridisch

Cursus 'Arbeidsrecht'

Meld je aan voor de cursus arbeidsrecht waarin aandacht wordt besteed aan de onderwerpen statutair bestuurder, ZZP, overgang van onderneming en cao en medezeggenschap. 

Datum:donderdag 8 oktober 2020 van 15.00 - 18.15 uur
Locatie: Sportlaan 40, Den Haag
Kosten: € 295,-- (excl. btw)

Punten: 3 PO-punten, juridisch

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.