DM Academy

Cursisten zijn erg tevreden over de DM Academy en geven een:
8,6
rating 8,6
717 beoordelingen

DM Academy is het opleidingsinstituut van Delissen Martens. Sinds 1 januari 2014 is het opleidingsinstituut officieel erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten.

DM Academy voorziet in de behoefte aan het behalen van PO-punten (Permanente Opleiding), het vergaren van kennis en het inhoudelijk profileren door middel van het bieden van cursussen. De cursussen onderscheiden zich op het gebied van presentatie, bereikbaarheid, tijdsduur, efficiency en kosten.

De cursussen worden door zowel advocaten van Delissen Martens, als door externe sprekers gegeven.

Erkenningslogo-kleur-in-jpg-email

Verwachte Cursussen

Actualiteiten burgerlijk procesrecht

Op 29 september 2022 organiseert DM-Academy een cursus 'Actualiteiten burgerlijk procesrecht' gegeven door mr. Steven Venhuizen. Deze cursus is bedoeld voor advocaten en juristen die procederen op het terrein van het civiel procesrecht. Met deze middag brengt u al uw kennis en inzicht van deze materie weer helemaal op peil.

Datum:donderdag 29 september 2022 van 15.00- 18.15 uur
Locatie: Sportlaan 40, 2566 LB Den Haag
Kosten: 210 (excl. 21% btw)

Punten: 3

'Cassatie in België: een rechtsvergelijkend perspectief'

Op donderdag 24 november a.s. zal de Vlaamse advocaat prof. mr. Willy van Eeckhoutte uit Gent een lezing geven aan de cassatiebalie hier bij DM-Academy.

Datum:donderdag 24 november 2022 van 15.00- 17.00 uur
Locatie: Sportlaan 40, 2566 LB Den Haag
Kosten: 175 (excl. 21% btw)

Punten: 2

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.