DM Academy

Cursisten zijn erg tevreden over de DM Academy en geven een:
8,2
8,2
270 beoordelingen

DM Academy is het opleidingsinstituut van Delissen Martens. Sinds 1 januari 2014 is het opleidingsinstituut officieel erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten.

DM Academy voorziet in de behoefte aan het behalen van PO-punten (Permanente Opleiding), het vergaren van kennis en het inhoudelijk profileren door middel van het bieden van cursussen. De cursussen onderscheiden zich op het gebied van presentatie, bereikbaarheid, tijdsduur, efficiency en kosten.

De cursussen worden door zowel advocaten van Delissen Martens, als door externe sprekers gegeven.

Erkenningslogo-kleur-in-jpg-email

Alle Cursussen

Cursus 'De strafrechtadvocaat en het EVRM'

DM Academy organiseert op 7 juni 2018 de PO-cursus 'De strafrechtadvocaat en het EVRM'. Tijdens deze cursus gaat prof. mr. Martin Kuijer in vogelvlucht door de actuele ontwikkelingen rondom het Europese Verdrag inzake de Rechten van de Mens (EVRM). Deze cursus is bedoeld voor advocaten die enige jaren relevante werkervaring hebben in de strafpraktijk.

Datum: donderdag 7 juni 2018 van 15.00 - 18.15 uur
Locatie: Sportlaan 40, Den Haag
Kosten: € 210,- ex. btw

Punten: 3 PO-punten

Workshops 'Contract Drafting - Best Practices'

Advocaten krijgen steeds vaker te maken met cliënten die hun contracten in het Engels opgesteld willen hebben. Engels is natuurlijk de taal van het common law-systeem. Hoe gebruik je dan die taal om contracten onder een civil law-systeem te schrijven? De verschillen tussen het Anglo-Amerikaanse Common Law-systeem en het (veelal) Europese Civil Law-systeem veroorzaken vaak ruis en misverstanden in de communicatie.

Op donderdagen 14 en 21 juni 2018 organiseert DM Academy de workshop “Contract Drafting – Best Practices” voor advocaten, een workshop die taalvaardigheid Engels en juridische vaardigheden combineert.

Datum: donderdag 14 juni 2018 van 15.00 - 18.15 uur en 21 juni 2018 van 15.00 - 18.15 uur
Locatie: Sportlaan 40, Den Haag
Kosten: € 450,- ex. btw

Punten: 6 PO-punten

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied.