DM Academy

DM Academy

DM Academy is het opleidingsinstituut van Delissen Martens. Sinds 1 januari 2014 is het opleidingsinstituut officieel erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten.

DM Academy voorziet in de behoefte aan het behalen van PO-punten (Permanente Opleiding), het vergaren van kennis en het inhoudelijk profileren door middel van het bieden van cursussen. De cursussen onderscheiden zich op het gebied van presentatie, bereikbaarheid, tijdsduur, efficiency en kosten.

De cursussen worden door zowel advocaten van Delissen Martens, als door externe sprekers gegeven.

Cursus 'Actualiteiten bestuursprocesrecht'

DM Academy organiseert op 21 september 2017, de cursus 'Actualiteiten bestuursprocesrecht', gegeven door mr. dr. Paulien Willemsen. Deze cursus is bedoeld voor advocaten en juristen die procederen op het terrein van het bestuursrecht. Met deze middag brengt u al uw kennis en inzicht van deze materie weer helemaal op peil.

Datum: donderdag 21 september 2017 van 15.00 - 18.15 uur
Locatie: Sportlaan 40, Den Haag
Kosten: € 195,- per persoon (excl. btw)

Punten: 3 PO-punten

Meer informatie

Opleiding tot Holistic Practitioner

De opleiding tot Holistic Lawyer, Holistisch Practitioner duurt in totaal 1 jaar verdeeld over acht dagdelen en een weekend (met overnachting). Data voor 2017/2018 zijn nog niet bekend. Opleiding zal starten in het najaar 2017. Geïnteresseerd? Stuur een mail naar info@holisticpracticehub.nl

Datum: zaterdag 7 oktober 2017 van nog niet bekend
Locatie: Nog niet bekend
Kosten: Nog niet bekend

Punten: 45 PO-punten

Meer informatie

Cursus 'Bewijsrecht in familiezaken'

DM Academy organiseert op 10 oktober 2017, de cursus Bewijsrecht in familiezaken, gegeven door prof. mr. Lieke Coenraad. Een goede en actuele kennis van het bewijsrecht is onmisbaar voor diegenen die werkzaam zijn in het familierecht. In deze cursus is veel aandacht voor actuele ontwikkelingen op het terrein van het bewijsrecht. Vanwege het interactieve karakter van de cursus is er ruimte en aandacht voor vragen en gevallen uit uw eigen praktijk.

Datum: dinsdag 10 oktober 2017 van 15.00 - 18.15 uur
Locatie: NH Hotel Jan Tabak, Amersfoortsestraatweg 27, 1401 CV Bussum
Kosten: € 195,- per persoon (excl. btw)

Punten: 3 PO-punten

Meer informatie

Workshop 'E-mail writing in English'

DM Academy organiseert op donderdag 9 november 2017 de workshop “E-mail writing in English” voor advocaten. Steeds vaker hebben advocaten te maken met niet-Nederlandstalige cliënten die in het Engels te woord moeten worden gestaan. Veel communicatie vindt plaats via e-mail. Kunt u mondeling en oog-in-oog nog wegkomen met allerlei onvolkomenheden in uw Engels, in schriftelijke communicatie (al dan niet elektronisch) wordt dat al een stuk lastiger…. Daarnaast: first appearances count! Met het volgen van deze zeer interactieve workshop krijgt u handvatten aangereikt om sneller en zelfverzekerder Engelstalige e-mail af te handelen en derhalve effectiever met uw tijd om te gaan. Bovendien zal u na afloop van deze workshop veel professioneler overkomen.

Datum: donderdag 9 november 2017 van 15.00 - 18.15 uur
Locatie: Sportlaan 40, Den Haag
Kosten: € 195,- per persoon (excl. btw)

Punten: 3 PO-punten

Meer informatie

Linkedin Twitter