DM Academy

DM Academy

DM Academy is het opleidingsinstituut van Delissen Martens. Sinds 1 januari 2014 is het opleidingsinstituut officieel erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten.

DM Academy voorziet in de behoefte aan het behalen van PO-punten (Permanente Opleiding), het vergaren van kennis en het inhoudelijk profileren door middel van het bieden van cursussen. De cursussen onderscheiden zich op het gebied van presentatie, bereikbaarheid, tijdsduur, efficiency en kosten.

De cursussen worden door zowel advocaten van Delissen Martens, als door externe sprekers gegeven.

Cursus 'Cao-recht, faillissement en reorganisatie'

DM Academy organiseert op 16 mei 2017 de cursus 'Cao-recht, faillissement en reorganisatie'. Prof. Ronald Beltzer zal, aan de hand van actualiteiten, uitgebreid het cao-recht behandelen, waarna hij het laatste uur tevens zal ingaan op arbeidsrechtelijke perikelen rond faillissement en reorganisaties. Deze cursus is bedoeld voor arbeidsrechtadvocaten die enige jaren relevante werkervaring hebben.

Datum: dinsdag 16 mei 2017 van 15.00 - 18.15 uur
Locatie: Sportlaan 40, Den Haag
Kosten: € 195,- per persoon (excl. btw)

Punten: 3 PO-punten

Meer informatie

Workshop 'E-mail writing in English'

DM Academy organiseert op donderdag 18 mei 2017 de workshop “E-mail writing in English” voor advocaten. Steeds vaker hebben advocaten te maken met niet-Nederlandstalige cliënten die in het Engels te woord moeten worden gestaan. Veel communicatie vindt plaats via e-mail. Kunt u mondeling en oog-in-oog nog wegkomen met allerlei onvolkomenheden in uw Engels, in schriftelijke communicatie (al dan niet elektronisch) wordt dat al een stuk lastiger…. Daarnaast: first appearances count! Met het volgen van deze zeer interactieve workshop krijgt u handvatten aangereikt om sneller en zelfverzekerder Engelstalige e-mail af te handelen en derhalve effectiever met uw tijd om te gaan. Bovendien zal u na afloop van deze workshop veel professioneler overkomen.

Datum: donderdag 18 mei 2017 van 15.00 - 18.15 uur
Locatie: Sportlaan 40, Den Haag
Kosten: € 195,- per persoon (excl. btw)

Punten: 3 PO-punten

Meer informatie

Cursus 'Lastige letselschadezaken'

DM Academy organiseert op 8 juni 2017 de cursus 'Lastige letselschadezaken'. Hoe kun je in een letselschade zaak, zeker wanneer sprake is van niet objectiveerbaar letsel een zo goed mogelijk resultaat halen voor de klant. Hoe ga je om met het causaal verband en de bewijsmiddelen. En wanneer start je een deelgeschil en over welk onderdeel van het geschil? Hoe voer je een deelgeschil? Deze cursus is bedoeld voor letselschade advocaten en juristen en schaderegelaars met basis kennis van letselschade.

Datum: donderdag 8 juni 2017 van 15.00 - 18.15 uur
Locatie: Sportlaan 40, Den Haag
Kosten: € 195,- per persoon (excl. btw)

Punten: 3 PO-punten

Meer informatie

Workshop 'Holistic Practice Law'

Ter introductie bieden wij een workshop aan over Holistic Practice en Problem Solving Law. Het primaire doel van deze workshop is om je kennis te laten maken met de achtergrond en historie van Holistic Practice.

Datum: donderdag 29 juni 2017 van 15.30 - 19.00 uur
Locatie: Sportlaan 40, Den Haag
Kosten: € 188,- per persoon (excl. btw)

Punten: 3 PO-punten

Meer informatie

Opleiding tot Holistic Lawyer, Holistic Practitioner

De opleiding tot Holistic Lawyer, Holistisch Practitioner duurt in totaal 1 jaar verdeeld over acht dagdelen en een weekend (met overnachting). Data voor 2017/2018 zijn nog niet bekend. Opleiding zal starten in het najaar 2017. Geïnteresseerd? Stuur een mail naar info@holisticpracticehub.nl

Datum: zaterdag 7 oktober 2017 van nog niet bekend
Locatie: Nog niet bekend
Kosten: Nog niet bekend

Punten: 45 PO-punten

Meer informatie

Linkedin Twitter