DM Academy

DM Academy

DM Academy is het opleidingsinstituut van Delissen Martens. Sinds 1 januari 2014 is het opleidingsinstituut officieel erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten.

DM Academy voorziet in de behoefte aan het behalen van PO-punten (Permanente Opleiding), het vergaren van kennis en het inhoudelijk profileren door middel van het bieden van cursussen. De cursussen onderscheiden zich op het gebied van presentatie, bereikbaarheid, tijdsduur, efficiency en kosten.

De cursussen worden door zowel advocaten van Delissen Martens, als door externe sprekers gegeven.

Workshop 'E-mail writing in English'

Betrapt u zich op onvolkomenheden in uw Engels? In schriftelijke communicatie wordt dat nog een stuk lastiger….En: first appearances count! Op 9 november a.s. organiseert DM Academy de interactieve workshop 'E-mail writing in English' voor advocaten. U krijgt handvatten aangereikt om sneller en zelfverzekerder Engelstalige e-mail af te handelen.

Datum: donderdag 9 november 2017 van 15.00 - 18.15 uur
Locatie: Sportlaan 40, Den Haag
Kosten: € 195,- per persoon (excl. btw)

Punten: 3 PO-punten

Meer informatie

Workshop 'Holistic Practice Law'

Ter introductie bieden wij een workshop aan over Holistic Practice en Problem Solving Law. Het primaire doel van deze workshop is om je kennis te laten maken met de achtergrond en historie van Holistic Practice.

Datum: woensdag 22 november 2017 van 15.30-19.00 uur
Locatie: Sportlaan 40, Den Haag
Kosten: 188,- per persoon (excl. btw)

Punten: 3 PO-punten

Meer informatie

Cursus 'Actualiteiten voor de strafpraktijk'

DM Academy organiseert op 30 november voor advocaten een cursus 'Actualiteiten voor de strafpraktijk'. Aan de hand van actuele ontwikkelingen zal mr. Hendrik Sytema verschillende aspecten van het straf(proces)recht onder de aandacht brengen.

Datum: donderdag 30 november 2017 van 15.00 - 18.15 uur
Locatie: Sportlaan 40, Den Haag
Kosten: € 195,- per persoon (excl. btw)

Punten: 3 PO-punten

Meer informatie

Opleiding tot Holistic Practitioner

De opleiding tot Holistic Lawyer, Holistisch Practitioner duurt in totaal 1 jaar verdeeld over acht dagdelen en een weekend (met overnachting). De opleiding zal starten in maart 2018. Geïnteresseerd? Stuur een mail naar info@holisticpracticehub.nl

Datum: donderdag 1 maart 2018 van nog niet bekend
Locatie: Nog niet bekend
Kosten: Nog niet bekend

Punten: 45 PO-punten

Meer informatie

Linkedin Twitter