Cursisten zijn erg tevreden over de DM Academy en geven een:
8,6
rating 8,6
717 beoordelingen

Intern webinar 'Omgaan met agressie en conflicten'

Op dinsdag 8 juni 2021, organiseren wij het webinar 'Omgaan met agressie en conflicten'. Deze cursus is uitsluitend bedoeld voor de advocaten en juristen van Delissen Martens.

Conflicten en agressie tijdens het werk; Nederlandse professionals hebben hier helaas veel  mee te maken. Jaarlijks gaat het 1,7 miljoen keer mis. Boze, agressieve, manipulerende clienten en opgefokte types die geen nee accepteren. Hoe reageer je als iemand met geweld dreigt of je uitscheldt?

Conflicten en agressie zorgen voor stress en daar kun je letterlijk ziek van worden. Voor veel professionals wordt het effectief omgaan met conflicten steeds belangrijker. Er is helaas een stijgende trend te zien. Daarom organiseert Delissen Martens in samenwerking met Caroline Koetsenruijter dit webinar.

Inhoud webinar

Tijdens het webinar krijg je aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden handvaten hoe om te gaan met lastig gedrag en conflicten en krijg je inzicht in hoe conflicten ontstaan, hoe je ze herkent en kan oplossen en wat de effecten van conflicten zijn. Door middel van een chatfunctie is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen.

Aan het webinar ligt het (recente) boek ‘Jij moet je bek houden! Omgaan met boze burgers, ouders, klanten en patiënten' ten grondslagHet is geschreven door Caroline Koetsenruijter en heeft inmiddels een derde drukIn dit boek zijn alle laatste inzichten op het gebied van conflicthantering gebundeld en het boek is gebaseerd op de ervaring en praktijkverhalen. 

Verplichte huiswerkopdracht voor advocaten
Beschrijf een situatie waarin jij met agressie in de werkcontext te maken heb gehad. Minimaal een half A4, maximaal één A4. Uiterlijk maandag 7 juni 2021 mailen naar info@dm-academy.nl

Datum:dinsdag 8 juni 2021 van 14.00 - 17.00 uur
Locatie: Online
Kosten: 145,-- excl btw

Punten: 3 PO-punten, niet-juridisch

U kunt zich niet meer aanmelden voor deze cursus.

Intern webinar 'Omgaan met agressie en conflicten'

Spreker

Caroline Koetsenruijter

Caroline Koetsenruijter

Opleider en mediator Caroline Koetsenruijter heeft als autoriteit op het gebied van conflicthantering al meer dan 15.000 professionals in alle sectoren getraind en is adviseur bij 130 organisaties in Nederland op het terrein van conflicten en agressie.  Daarnaast is zij auteur van de bestseller 'Jij moet je bek houden!', een boek dat professionals helpt om te gaan met agressieve situaties en conflicten.

Delen:

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.