Cursisten zijn erg tevreden over de DM Academy en geven een:
8,6
rating 8,6
717 beoordelingen

Verdiepingscursus Wwft

Suzanne Hendrickx en Bas Martens geven weer een cursus actualiteiten Wwft en UBO-register. Omdat ervan uitgegaan wordt dat u al eens een cursus Wwft hebt gevolgd, zal dit een verdiepingscursus zijn, waarbij aan de hand van een aantal vragen, voorbeelden en dilemma’s de actuele stand van zaken op het gebied van de Wwft aan de orde komt. Actuele jurisprudentie, wijzigingen in de regelgeving en toezicht worden ook behandeld.

Er zal tevens aandacht worden besteed aan de wijze waarop uw kantoororganisatie kan worden ingericht om aan de verplichtingen uit de Wwft te voldoen, alsmede aan de manier waarop het risicomanagement kan worden ingericht.

Wilt u de cursus bijwonen? Meld u zich dan nu aan via onderstaande aanmeldformulier.

Datum:donderdag 8 december 2022 van 15.00- 17.15 uur
Locatie: Sportlaan 40, 2566 LB Den Haag
Kosten: 155 (excl. 21% btw)

Punten: 2 PO-punten, juridisch

Sprekers

Suzanne Hendrickx

Suzanne Hendrickx

  • Advocaat bij SHE legal
  • Mede-oprichter Advius

Bas Martens

Bas Martens

  • Advocaat, managing partner Delissen Martens 
  • Mede-oprichter Advius
Delen:

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.